Lezing

Ben je geen gast van holenberg.com dan kun je toch deze site zien. En als je daardoor geïnteresseerd bent geraakt zijn er ook mogelijkheden: Geen safari maar wel een enthousiaste lezing – met te weinig tijd – over de landing op de maan of de enorme onvoorstelbare omvang van het heelal. Dat doe ik vaker; op scholen en bij www.studio-maashorst.nl 

Onderwerpen:
– Landing op de maan door Apollo 11 in 1969 (60 min)
– De onmetelijke omvang van het heelal met al haar sterren en planeten (60 min+)
– Prachtige foutjes in 400 jaar oude astronomieboeken (30 min)

Ook zakelijk is dat mooi te koppelen aan de rol van project management of de belangrijkheid van kleine dingen gezien vanuit het grotere geheel. En dat kan dan ook gewoon overdag. Stuur me hiervoor rechtstreeks een mail: griffioenonline@gmail.com of kijk voor veel meer informatie over mijn astronomie hobby op www.basgriffioen.nl

Bas Griffioen
Schaijk

Timon uit Laren, Februari 2022
“Wij hebben een super leuke sterrensafari van Bas gehad tijdens ons verblijf op Holenberg. Heel inspirerend en prachtig om alle verhalen te horen. Onze zoon van 7 heeft ook 2 uur vol concentratie genoten. Dank”

Simone uit Bussum, Januari 2022
Bas verzorgt een interessante en vermakelijke avond. Zijn passie voor sterrenkunde en het heelal is aanstekelijk. Hij weet met kennis en achtergrondverhalen een verhaal te vertellen dat zowel voor de kenner als de leek boeiend is om naar te luisteren en met elkaar over in gesprek te gaan.

Joep uit Schaijk namens zijn gasten, November 2021
“Ha Bas, vanmiddag een zeer tevreden familie uit El Salvador gesproken. Ze vonden de Sterren Safari zeer de moeite waard en interessant. Hoop dat je er zelf ook weer plezier aan beleefd hebt.”